KÄMPPÄ

Susiveikkojen kämppä

Susiveikkojen oma kämppä valmistui kalliolle Espoon ja Vihdin rajalle 1989 Myllymajalammen rannalle. Tästä asti vartiot, joukkueet ja laumat ovat käyttäneet kämppää aktiivisesti retkillään. Vartiot tekevät vuodessa noin kaksi kertaa retken kämpälle. Erilaiset kilpailut kuten III° Yhteys hyödyntävät kämppää usein maalina ja kisakeskuksena. Kämpän omistaa Susiveikkojen kannatusyhdistys, joka tukee Susiveikkojen toimintaa. Lisäksi vuonna 2016 kämpälle rakennettiin oma kiintolaavu.

Tärkeitä linkkejä

Näin pääset kämpälle

Varaa kämppävuoro N:ssä tai suoraan kämppävastaavalta (Otto Blomberg ja Aapeli Hämäläinen, etunimi.sukunimi ät susiveikot.net). Hanki avaimet ja puutelista kämppävastaavalta. Etsi käsiisi 16 (tarpojat ->) tai 18 (sudarit ja seikkailijat) vuotta täyttänyt susiveikko, joka haluaa tulla mukaanne kämpälle haluamanasi aikana. Kämppävastaavalta ei saa avainta kämpälle jos et ole lähettänyt sekä osallistujalistaa että retkilappua tai retken ohjelmarunkoa kaikille seuraaville henkilölle:

  • lippukunnanjohtaja TAI lippukunnanjohtajan apulainen
  • kämppävastaava

Kämpälle ei mennä, ellei 16-vuotias kämppäkoulutuksen käynyt johtaja ole mukana! Jos kyseessä on sudenpentulauman tai seikkailijajoukkueen retki, pitää retkellä olla turvallisuusohjeiden mukaisesti vähintään yksi 18-vuotias johtaja paikalla. Kuten kaikissa partiotapahtumissa ja kaikissa kämpällä tapahtuvissa tapahtumissa, noudatetaan aina Piirin Päihdeohjetta ja Suomen Partiolaisten Päihdelinjauksia. Lastensuojelulaissa lippukunta myös velvoitetaan ottamaan yhteyttä alaikäisen vanhempaan ja lastensuojeluviranomaiseen mikäli ohjeita ei noudateta.

HUOM! Kämpän portti pitää sulkea AINA!

Näin poistut kämpältä

Täytä kämppäraportti. Varmista, että Kämpän tsekkilistan kohdat ovat toteutettu. Ilmoita välittömästi kämppäraportin puutelistan mahdollisista merkittävät puutteet -kohdassa olevista puutteista kämppävastaavalle (esim. kun varakaasupullo on otettu käyttöön). Palauta kämppäraportti ja avaimet kämppävastaavalle seuraavalla viikolla keskiviikkoon mennessä. Täytä retken tilitys mahdollisimman pian sen jälkeen, mutta kuitenkin kahden (2) kuukauden kuluessa.

Ajo-ohje

Kämpän osoite on Myllymajalammentie 176, 02980 Vihti. Perille pääsee helpoiten joko kävelemällä 3 km bussin 345 päätepysäkiltä tai autolla: Aja Vihdintietä Kehä I risteyksestä noin 25 km. Melkein heti Espoon ja Vihdin rajan jälkeen käänny oikealle Kuikunläänintielle. Parin kilometrin jälkeen saavut Myllymajalammentien risteykseen, joka on tien oikealla puolella. Aja puomin läpi ja jatka matkaa noin 1,5km, risteyksestä käänny oikealle Myllymajalammentietä ja muutaman sadan metrin päästä olet perillä. Kämppä näkyy oikealla kallion päällä.

Kämpän kunnostus 2016-2017

Vuonna 2016 saimme Urlus-säätiön avustuksen, joka mahdollisti mittavia korjauksia ja parannuksia kämpällämme.  Uudistuksia on tehty Kannatusyhdistyksen johdolla, mutta lippukunnasta erityisesti samoajavartiot ovat antaneet merkittävän työpanoksen esimerkiksi suunnittelemalla ja toteuttamalla järvinäköalalla varustetun kiintolaavun.

Vuoden 2016 aikana tehtyjä parannuksia:

  • kiintolaavu
  • kämpän valaistus aurinkopaneeleilla
  • uusi kiuas
  • kaivon pumppu
  • katon vaihto huopakatosta ja peltikattoon
  • kämpän julkisivun maalaus

Kämpän kunnostusprojektit jatkuu ja uusimpia kuulumisia voit seurata Kämppä-blogista.