Talous

Partio on edullinen harrastus. Susiveikkojen vuosittainen jäsen- ja kausimaksu on kaudella 2018-2019 I-jäseniltä 119€ ja II-jäseniltä 101€. Kausimaksu sisältää Susiveikkojen viikottaiset kokoukset ja tavalliset tapahtumat (esim. retket ja partiotaitokilpailut), mutta ei esimerkiksi kesä- ja talvileirejä tai vaelluksia. Maksu sisältää myös jäsenen 1. partiohuivin sekä partiomerkkejä sekä Pääkaupunkiseudun Partiolaisten ja Suomen Partiolaisten jäsenmaksut. Kausimaksu maksetaan marraskuussa.

I-jäseniä ovat perheen 1. partiotoimintaan osallistuva jäsen ja kaikki yli 17-vuotiaat partiolaiset. Alennetun II-maksun maksavat saman perheen muut alle 17-vuotiaat partiolaiset. Jäsenmaksusta on myös mahdollista hakea vapautusta: lue lisää partion jäsenmaksusta. Jos perhe on sosisiaalitoimen asiakas, pyydämme ensisijaisesti hakemaan korvausta lapsen harrastuskuluihin sosiaalitoimelta ja maksamaan kausimaksun normaalisti.

Tapahtumiin on hyvä hankkia jonkin verran varusteita (esim. makuupussi, -alusta ja säänmukaiset ulkoiluvaatteet) – käytettyjä varusteita voi saada edullisesti esim. Facebookin Partiokirpputori -ryhmästä ja jäsenkortilla saa 10% alennuksen Scandinavian Outdoor Storesta.

Ohjeet

Lippukunta tukee (pdf) – tarkemmat ohjeet siitä, kuinka paljon retki maksaa ja mitä lippukunta kustantaa (PÄIVITETÄÄN ELOKUUSSA 2018)
Tilitykset – tee sähköinen tilitys kuluista tai tapahtumista (tarkoitettu lippukunnassa toimiville johtajille)

Susiveikkojen tilinumero on FI03 2167 1800 0114 32 (NDEAFIHH) – käytä maksaessasi omaa viitenumeroasi! Lippukunnan y-tunnus on 1590426-4 ja yhdistysrekisterin numero 153.656. Susiveikkojen Kannatusyhdistyksen tilinumero on FI72 1004 3000 2045 27 (NDEAFIHH). Susiveikkojen taloudenhoitajana toimii Mikko Mulari, hänet saa tarvittaessa kiinni sähköpostitse: tilitykset(ät)susiveikot.net.

Comments are closed