Talous

Partio on edullinen harrastus. Maksamalla noin 80 euron/vuosi jäsenmaksun saat osallistua toimintaamme ja samalla kuulut kansainväliseen partioliikkeeseen. Maksuun sisältyy Suomen Partiolaisten, Pääkaupunkiseudun Partiolaisten ja Susiveikkojen jäsenmaksut. Jäsenmaksusta on myös mahdollista hakea vapautusta. Lue lisää partion jäsenmaksusta.

Jäsenmaksu kattaa osallistumisen ryhmän viikottaisiin kokouksiin, partiohuivin ja ohjelmaan kuuluvat partiomerkit partiopaitaan. Jäsenmaksun lisäksi osallistumisesta lippukunnan tapahtumiin maksetaan omakustannehinta, joka käytetään pääasiassa ruoka-, ohjelma-, majoitus- ja matkakustannuksiin. Yön yli -retken hinta on noin 10-20 €/henkilö. Tapahtumiin on hyvä hankkia jonkin verran varusteita (esim. makuupussi, -alusta ja säänmukaiset ulkoiluvaatteet) – käytettyjä varusteita voi saada edullisesti esim. Facebookin Partiokirpputori -ryhmästä ja jäsenkortilla saa 10% alennuksen Scandinavian Outdoor Storesta.

Ohjeistukset

Lippukunta tukee (pdf) – tarkemmat ohjeet siitä, kuinka paljon retki maksaa ja mitä lippukunta kustantaa
Tilitykset – tee sähköinen tilitys kuluista tai tapahtumista (tarkoitettu lippukunnassa toimiville johtajille)

Susiveikkojen tilinumero on FI03 2167 1800 0114 32 (NDEAFIHH) – käytä maksaessasi omaa viitenumeroasi! Lippukunnan y-tunnus on 1590426-4 ja yhdistysrekisterin numero 153.656. Susiveikkojen Kannatusyhdistyksen tilinumero on FI72 1004 3000 2045 27 (NDEAFIHH). Susiveikkojen taloudenhoitajana toimii Mikko Mulari, hänet saa tarvittaessa kiinni sähköpostitse: tilitykset(ät)susiveikot.net.

Comments are closed