28.10.2017 kuistin luukutus ja muu ympäryslaudoitus

Lähtö 11:00, varmuuden vuoksi, kun alla on kesäkumit.

Vihdintie menee mukavasti, ja Kuikunläänintiellä tarvitsee työntää auto ylös vain yhdestä mäestä.

Auto jää kuitenkin portille kun rohkeus ja pito pettävät. Liikaa pakkautunutta loskaa alla.

Kämpällä n. 13:00 aikaan ja ensin kuunnellaan kuinka Norppa avautuu kämpän epäsiisteydestä! Motivointipuheen jälkeen käydään hommiin.

Kuvat sunnuntailta kun vesisade jo lumen ja loskan sulattanut on.

Kuisti nyt päivänvalossa ja ilman räntäsadetta.
1. luukku, portaanpielessä on valmis. Joku ***** on jo ehtinyt tägäämään!
Tähän, oikealle eteen tulee se 2. luukku, sekä vielä alin lauta lisäksi. Lauantai-iltana, pimeässä, kun katolta valuu sadevesi niskaan…. ei enää hermot kellään kestäneet jatkaa valmiiksi!
Liukumäen alle piti tulla se 3. luukku, mutta nyt kun saatiin liukumäki niin meni luukutus vähän vaikeaksi! Eiköhän tuonne vielä yksi vaakalauta asenneta. Lokakuussa ei enää saatu ”valukeliä”, eli tarkoituksena olisi valaa 1-2 askelmaa tuohon liukumäen viereen. Ehkäpä joku puuhaa sen 2018 keväällä!?
Keittiön 2 puuttunutta yläkaappia on nyt saatu paikalleen. Oona hoitaa vetimet paikoilleen, mutta ovien saranoita pitänee odottaa vielä ensi viikkoon.
Kyllä se siitä – kuten Olkiluoto 3 sekä Länsimetro ja tornin 2. kerros sekä kuistin portaat!

Valot olivat ilmeisesti jääneet viikoksi päälle? Aurinkopaneelin akku vilkuttelee punaista (melkein tyhjä) lauantai-iltana. Lunta ja hyhmää on ollut paneelin päällä. Sunnuntaiksi kaikki on sulanut pois!

Paneeli kyllä antaisi virtaa, mutta jaksaako wanha laturi enää jauhaa? Pitäisikö akku käyttää kerran kaupungissa ladattavana?

Paluutallustus autolle, KAY-muistot alkavat nousta mieleen: pimeässä, nilkkaa myöten loskassa ja läpimärkänä vesisateessa, 10-15 kg kalustoa niskassa. Mitähän ei-partiolaiset puuhaavat lauantai-iltaisin?

Pasilta saatu väännin laukkuineen on nyt varastossa.
Lataa akut ennen käyttöä ja käytön jälkeen. Palauta siistinä ja kaikki osat tallella. Akut ovat vielä erittäin hyvät, eli riittävät hyvin kaikkiin pienempiin toimenpiteisiin.