Johtajaneuvosto 10.12. Tiivistelmä

YLEISTÄ
Tehtiin joulutorttuja ja käytiin välipestikeskusteluja. Jos et ole käynyt pestikeskustelua tai välipestikeskustelua ota yhteyttä pestaajaasi. Jos et tiedä, kuka pestaajasi on, ota yhteys pestijohtajaan Tinttiin. Myyjäiset teki ennätystuloksen (3,5k€). Kiitos kaikille ahkerille työmyyrille! Pöytäkirjaluonnos on luettavissa osoitteessa https://docs.google.com/document/d/18iTbJN4zHobFoeq6uE0pAmhROCkgNIAQjqoh6BbZOj0/edit?usp=sharing

JOHTAJISTON HYVINVOINTIKYSELY
Vastaa johtajiston hyvinvointikyselyyn osoitteessa https://goo.gl/forms/auuhjRrlEtAZtIGq2
Vastausaikaa on 12.1. asti. Toivomme rehellisiä vastauksia mahdollisimman monelta johtajalta. Tulokset käsitellään johtajaviikonlopussa 19.-21.1. ja niiden perusteella sovitaan yhteiset toimenpiteet, jotta jokainen johtaja voi hyvin susiveikoissa ja kokee kuuluvansa johtajistoon.

KÄMPÄN JA LIPPUKUNNAN OMAISUUDEN KUNNOSSAPITO
Kämppä ja sen ympäristö on ollut viime aikoina kammottavassa kunnossa ja varasto on mullinmallin. Meillä on hieno kämppä ja hyvä kalusto yhteisessä käytössä, mutta ne eivät pysy sellaisena, jos niistä ei huolehdita. Onkin jokaisen velvollisuus huolehtia, että kämppä ja lippukunnan omaisuus pysyy kunnossa! Jos huomaat, että jokin asia on pielessä, korjaa se tai jos et itse osaa tai pysty, ilmoita siitä kämppä/kolo/kalustoastaavalle. Jätä paikat pikkuisen paremmaksi kuin ne oli tullessasi. On myös ihan ymmärrettävää, että joskus joku tavara saattaa kovassa käytössä mennä rikki. Tällöin ilmoita tapahtuneesta rohkeasti, niin seuraavalle ei tule ikävää yllätystä. On ikävää olla tiukka tässä asiassa, mutta jos yhteistä omaisuutta ei jatkossa kohdella kuin omaa, niin varasto voidaan laittaa lukkojen taakse ja kämpälle määrätä käyttökieltoja.

SUVE-VERKKOKAUPPA
Spreadshirt -verkkokauppa on auki osoitteessa https://shop.spreadshirt.fi/susiveikot/
Aluksi sieltä on tilattavissa vain huppareita, mutta valikoima laajenee lähitulevaisuudessa. Aikuisten hupparit ovat vetoketjullisia, lasten umpimallisia. Huppareiden ”viralliset” värit ovat aikuisten huppareissa tummansininen ja lasten hupparissa hiilenharmaa, mutta valitettavasti Spreadshirtissä ei voi toistaiseksi rajata tuotteiden värejä. Siispä muidenkin värien tilaaminen on mahdollista, mutta toivoisin, että johtajat näyttäisi esimerkkiä ja tilaisi ainoastaan noilla edellämainituilla väreillä. Lippukunta ei kerää tuotteista provikkaa.

UUDET HUIVIT
Uudet huivit ovat tulleet. Puurojuhlassa jaetaan ekat huivit niille, joilla sellaista ei vielä ole. Toinen huivi on maksullinen. Puurojuhlan päätteeksi on mahdollista lunastaa puhtaanvalkoinen huivi itselleen 15 euron hintaan. Maksu tapahtuu tasarahalla käteisellä.

PUUROJUHLA
Puurojuhla 17.12. klo 13 alkaen Pakilan nuorisotalolla. Vielä tänään ehdit ilmoittautua Fannille (fanni.jalonen@susiveikot.net). Ilmoita viestissä kuinka monta henkilöä perheestäsi osallistuu ja tuo mukanasi 3-5€ arvoinen lahja mikäli haluat lahjan joulupukilta.

KLIFFA
Hallitus päätti, että lippukunta ei tue Kliffalle lähtijöiden leirimaksua. Sen sijaan lippukunta maksaa Kliffaan liittyviä muita kuluja (esim. pienet kalustohankinnat). Tänä vuonna on tullut budjetoitua enemmän kuluja (esim. huiveista ja kolorempasta) ja varainhankinnan tuotot eivät näytä toteutuvan. Näin ollen summa, jolla lippukunta voisi tukea Kliffaa on niin pieni, että sen jyvittäminen Kliffalle lähtijöiden kesken ei todennäköisesti vaikuta kenenkään lähtöpäätökseen. Kliffalla on kuitenkin oma kattava stipendijärjestelmä, josta kaikki taloudellista tukea tarvitsevat voivat hakea stipendiä. Kliffan voi perua ilmoittautumisajan jälkeen, jos stipendistä tulee kielteinen päätös.

JOHTAJARETKI 19.-21.1. JdA:n Suositkolla
Vähän asiaa, enemmän johtajahuoltoa. Laita viikonloppu jo kalenteriin. Lisätietoa on tulossa pian!

Tässä kaikki tällä kertaa. Iloista joulunodotusta ja Puurojuhlassa nähdään!