Talous

Partio on edullinen harrastus. Vuosittainen jäsenmaksumme on kaudella 2019-2020 I-jäseniltä 119€ ja II-jäseniltä 101€. I-jäseniä ovat perheen 1. partiotoimintaan osallistuva jäsen ja kaikki yli 17-vuotiaat partiolaiset. Alennetun II-maksun maksavat saman perheen muut alle 17-vuotiaat partiolaiset.

Jäsenmaksu sisältää viikottaiset kokoukset ja tavalliset tapahtumat (esim. viikonloppuretket), mutta ei esimerkiksi leirejä tai vaelluksia eli vähintään 3 yön tapahtumia. Maksu sisältää myös jäsenen 1. partiohuivin, partiomerkkejä ja -kirjallisuutta sekä Pääkaupunkiseudun Partiolaisten ja Suomen Partiolaisten jäsenmaksut. Jäsenmaksu maksetaan marraskuussa, eikä sitä palauteta, vaikka partion lopettaisi kesken kauden.

Jäsenmaksusta on mahdollista hakea vapautusta partiopiiriltä (lisätietoja). Helsingin kaupunki voi myöntää täydentävää toimeentulotukea, joka on tarkoitettu jo toimeentulotuen piirissä oleville perheille. Harrastusmaksut kuuluvat usein toimeentulotuen piiriin, joten toivomme, että tätä mahdollisuutta hyödynnetään ennen vapautusta (lisätietoja). Tapahtumiin on hyvä hankkia jonkin verran varusteita (esim. makuupussi, -alusta ja säänmukaiset ulkoiluvaatteet). Käytettyjä varusteita voi saada edullisesti esim. Facebookin Partiokirpputori -ryhmästä, Torista ja partion jäsenkortilla saa 10% alennuksen Scandinavian Outdoorista.

Ohjeet

Lippukunta tukee (pdf) – tarkemmat ohjeet siitä, mitä kausimaksu sisältää ja mitä lippukunta kustantaa
Tilitykset – tee sähköinen tilitys kuluista tai tapahtumista (tarkoitettu lippukunnassa toimiville johtajille)
Kausimaksun palautus (doc) – 18v+ kauden aikana täyttävä johtaja hakee halutessaan tällä paperilla palautuksen kausimaksusta

Susiveikkojen tilinumero on FI03 2167 1800 0114 32 (NDEAFIHH) – käytä maksaessasi omaa viitenumeroasi! Lippukunnan y-tunnus on 1590426-4 ja yhdistysrekisterin numero 153.656. Susiveikkojen Kannatusyhdistyksen tilinumero on FI72 1004 3000 2045 27 (NDEAFIHH). Susiveikkojen taloudenhoitajana toimii Mikko Mulari, hänet saa tarvittaessa kiinni sähköpostitse: tilitykset(ät)susiveikot.net.