Tilitykset kuluista ja tapahtumista

Voit hakea korvausta lippukunnan toiminnasta syntyneitä kuluja varten tilityksellä. Kaikista syntyneistä kuluista ja Susiveikkojen tapahtumista tulee tehdä tilitys, olipa tapahtuma vain yhden ryhmän päiväretki tai koko lippukunnan kesäleiri!

Sähköinen tilityslomake

Kaikki tilitykset tehdään: sähköisellä tilityslomakkeella

Muista nämä mitä tahansa tilitystä tehdessäsi:

  • Jos kulun on maksanut joku muu kuin tilittäjä, kommentoi maksajan nimi ja tilinumero kulun yhteyteen!
  • Jos haluat lisätä monta liitettä kulun todisteeksi (esim. pitkä kuitti), lisää ylimääräisiä 0€ kuluja ja laita liitteet niihin.

Muista nämä tapahtumatilitystä tehdessäsi:

  • Lisää tilitykseen Tulot-kohtaan alla oleva lista tapahtuman osallistujista ja heidän osallistumismaksuistaan.
  • Varmista että osallistujat ovat lippukunnan jäseniä, tai jos eivät ole, lisää heidän kohdalleen tieto osallistumismaksusta Lippukunta tukee -paperin mukaisesti. Jos tapahtumaan liittyy poikkeuksellisen suuria kustannuksia, sovi retkimaksusta taloudenhoitajan kanssa etukäteen.
  • Tapahtuman järjestäjä tilittää koko tapahtuman yhdellä kertaa, vaikka muillakin olisi tilitettäviä kuluja. Tapahtuman johtaja kokoaa kuitit muilta.
  • Tee kämppäretken tilitys heti kämpällä puhelimellasi, niin se on kerralla hoidettu. 🙂
Täydennä tapahtuman osallistujalista:
Täytä lomake nettisivulla, lataa pdf ja lisää se tilitykseen Tulot-kohdan liitteeksi:

Tapahtumia ovat kaikki kokouksia suuremmat tapahtumat: esimerkiksi yöretket, päiväretket, leirit ja vaellukset oli ne sitten vain ryhmien omia tai koko lippukunnan yhteisiä. Kokouskuluihin ei tarvitse liittää listaa kokouksen osallistujista. Jos olet tekemässä tilitystä isosta ja monimutkaisesta tapahtumasta (esim. kesäleiri tai III’ Yhteys), voit tehdä tilityksen myös Excel-muodossa, joka tulee tulostaa ja allekirjoittaa. Katso tästä esimerkki kesäleirin tilityksestä.

Lisätietoja antaa Susiveikkojen taloudenhoitaja sähköpostitse: tilitykset(ät)susiveikot.net