KANNATUSYHDISTYS

Partiolippukunta Susiveikkojen Kannatusyhdistys ry:n tavoitteena on toimia Partiolippukunta Susiveikkojen tukena. Yhdistys on hankkinut omistukseensa vuonna 1987 Hukkakallion tontin (2,01 ha) Vihdin Rus­kealan kylästä. Hukkakalliolle valmistui keväällä 1989 retkikämppä. Tontille on rakennettu myös kaivo 1998, vaja 2005 ja kiintolaavu 2016. Kannatusyhdistys ylläpitää ja kunnostaa retkikämppää. Toimintaa rahoitetaan mm. järjestämällä vuosittaiset itsenäisyyspäivän myyjäiset. Kannatusyhdistyksen toiminta on kaikille Susiveikkojen vanhemmille ja partiotoiminnasta kiinnostuneille avointa ja antaa jäsenilleen uusia näkökulmia oman lapsen partioharrastukseen.

Kannatusyhdistyksen toimintaa voi seurata Facebook-ryhmässä tai liittymällä yhdistyksen sähköpostilistalle. Liittyminen ryhmään tai listalle ei tarkoita liittymistä yhdistykseen eikä sitä että liittyjältä odotettaisiin aktiivista toimintaa. Tervetuloa mukaan!

Helppo tapa tukea Susiveikkojen toimintaa – maksa kannatusyhdistyksen jäsenmaksu! Kannatusyhdityksen jäseneksi voi liittyä maksamalla jäsenmaksun 25 e yhdistyksen tilille FI72 1004 3000 2045 27.

Jäsenmaksuilla katetaan pääasiassa retkikämpän kuluja. Laita maksun viestiin oma sähköpostiosoitteesi, jotta osaamme liittää sinut jäsenrekisteriin.

Kannarin hallitus 2023

Puheenjohtaja – Hanna Lempiäinen
Teemu ”Eetu” Kujala
Pasi Taskinen
Hannes Hämäläinen
Mikko Sane
Johanna ”Tintti” Kauppila

Voit olla yhteydessä myös kaikkiin hallituksen jäseniin sähköpostitse: kyhallitus(ät)susiveikot.net