Johtajaviesti – tammikuu

Moi!

Tässä viestissä on paljon tärkeää asiaa kevään kulusta, joten käytä hetki viestin lukemiseen. Tämä viesti koskee johtajistoa. Koko jäsenistön kevätinfo lähtee piakkoin.

-tintti
**** Kolot *****

Muistakaa pitää kolot kunnossa ja viimeinen laittaa vartsakolon AINA takalukkoon!

**** Hallituksen kuulumiset 20.1. ****

Kokouksen pöytäkirja löytyy täältä: https://docs.google.com/document/d/1-GPqcCsU4B72xOje3Q0C5m69H2FZYNONMv5FsHUUlcQ/edit?usp=sharing
Hallitus kokousti Suositkolla mm. seuraavista asioista:

– Hyvinvointikysely

Käytiin tulokset läpi. Kyselyyn vastasi yhteensä 9 henkilöä kaikista johtajaikäkausista. Kyselyn perusteella pesteihin saadaan riittävästi tukea. Ongelmia on mm. kärkevä kommentointi ja tekijöiden puute. Päätettiin, että tulokset käydään läpi seuraavassa N:ssä 25.2. ja niiden pohjalta sovitaan yhteiset toimenpiteet.

– Vanhat ristiriidat

Sovittiin, että vanhoja muutamien henkilöiden välisiä ristiriitoja ei enää vatvota koko johtajiston kesken, koska se ei aja kenenkään asiaa eikä varsinkaan edistä lippukunnan hyvinvointia. Lippukunnan näkökulmasta katse on nyt tulevaan päin. Päätettiin perustaa toimikunta, jonka tehtävä on ratkoa ongelmat lopullisesti yhdessä asianosaisten kanssa. Toimikunnan muodostaa  kannatusyhdistyksen (Tupsu), lippukunnan (Maria) ja piirin edustaja (mahdollisesti alueen lippukuntavalmentaja).

– Toimikunnat

Sovittiin, että maaliskuun ännässä workshopataan siitä, voisiko lippukunnassa ottaa toimikunnat käyttöön (esim. viestintä, tapahtumat, kämppä…). Toimikuntien ideana on tasata työkuormaa, aktivoida erityisesti aktiivitoiminnan ulkopuolelle jääneitä samoajia ja vaeltajia. Ideana on, että kaikki johtajat kuuluisivat johonkin toimikuntaan, jonka toimintaan osallistuvat omien resurssien mukaan. Maaliskuussa ideoidaan yhdessä, mitä nämä toimikunnat voisivat olla ja millaisilla pelisäännöillä ne toimisivat.

– Vuosiseloste

Ikäkausivastaavat keräävät ryhmiltä tiedot vuosiselosteeseen tammikuun loppuun mennessä.

**** Kevään kokoukset ****

25.2. klo 17 N + HalKo
– Teemana Johtajiston hyvinvointi ja tyytyväisyys

25.3. klo 17 N + HalKo
– Teemana toimikuntaworkshop

15.4. klo 17 N + HalKo
– Teema päätetään myöhemmin

27.5. klo 16 N + HalKo + Kevätkokous

**** Kevään muita tärkeitä päivämääriä  ****

3.-4.3. Ukko 2018 Talvi-SM -kilpailut
5.3. Kliffan ilmoittautuminen päättyy
19.4. Sudenpentukolon talkoot
21.4. Johtajiston leffamaraton
27.4. Partiojohtajien juhlaillallinen
28.4. Törmä 2018
29.4. SuperSupe
18.-20.5. Lippukuntaretki
20.5. Kevätjuhla

**** Erämaavaellus UKK:ssa 16.-23.6.2018 ****

Nyt on erinomainen tilaisuus lähteä suorittamaan se puuttuva erikoisjänkäsuteen vaadittava vaellus. Vaelluksen johtajina toimivat Tintti ja Jenni (Käppäräpartio ry) ja mukaan mahtuu 4-10 Susiveikkoa. Vaellus on Tintin eräopaskurssin viimeinen osa, jossa tehtävänä on järjestää pareittain vaellus samoajille ja sitä vanhemmille. Vaellusvartion mukana kulkee valvoja, joka arvioi vaelluksen johtajien toimintaa. Samaan aikaan maastossa on noin seitsemän muuta vartiota, mutta reitit risteävät näillä näkymin ainoastaan lähdössä ja maalissa.

Moottorimarssi kohti UKK:ta aloitetaan pe 15.6. Maastoon lähdetään seuraavana aamuna ja sieltä tullaan takaisin ihmisten ilmoille 23.6. Kotiin palataan su 24.6. Vaelluksen hinta on 150-180€ + matkat ja hinta tarkentuu kevään kuluessa. Ilmoita alustavasta kiinnostuksesta Tintille 18.2. mennessä. Sitova ilmoittautuminen tulee myöhemmin keväällä (maalis-huhtikuu).

Vaelluksen reitti räätälöidään osallistujien tason ja kiinnostusten mukaan. Kevään aikana järjestetään mahdollisesti viikonlopun mittainen harjoitusvaellus.

**** Kesäleiri Kliffa ****

Tänä vuonna Susiveikot osallistuvat Pääkaupunkiseudn Partiolaisten yhteiselle kesäleirille, joka järjestään Hämeenlinnan Evolla. Sudenpennut osallistuvat lyhyelle Kliffalla 23.-26.7. kun taas seikkailijat ja tarpojat leireilevät pitkän Kliffan 23.-30.7. Samoajat, vaeltajat ja aikuiset lähtevät Kliffalta kotiin 31.7.

Leirille ilmoittaudutaan osoitteessa http://www.kliffa2018.fi/ilmoittautuminen/ 5.3. mennessä. HUOM! Jälki-ilmoittautumista ei ole, joten ilmoittaudu ajoissa! Huoltaja ilmoittaa alaikäiset partiolaiset omalla huoltajatunnuksella eli PartioID:llä, täysi-ikäiset ilmoittautuvat omilla tunnuksilla. Jos PartioID on hukassa, ota hyvissä ajoin yhteyttä Tinttiin (johanna.kauppila@susiveikot.net)

Pitkä Kliffa maksaa 210€ ja lyhyt Kliffa 130€ sisältäen kuljetukset leirille. Jos leirin hinta on este osallistumiselle, voit anoa ilmoittautumisen yhteydessä stipendiä. Jos et saa stipendiä, voit perua leirin. Leirillä on myös käytössä kesätyöturva, joka tarkoittaa mahdollisuutta perua ilmoittautuminen 31.5. mennessä mikäli et saa lomaa töistä (koskee myös muita kuin kesätyöläisiä). Lisää tietoa leirimaksusta löydät osoitteesta http://www.kliffa2018.fi/ilmoittautuminen/#leirimaksut