Tiivistelmä – N 25.2.

Heippa kaikki!

Tässä tiivistelmä sunnuntailta. Porukkaa oli aika vähän, mutta menkööt hiihtoloman päättymisen piikkiin. Seuraavaan kokoukseen su 25.3. odotan edustusta kaikista ryhmistä. Silloin esimerkiksi pohditaan yhdessä, miten saadaan pestit jakaantumaan tasaisemmin ja riittävästi tekijöitä kaikkeen. Pöytäkirjaluonnos löytyy täältä: https://docs.google.com/document/d/1zibDEjGzdE_trVAHZBL000uuMu3Gf1rRmMph8u9P-x8/edit?usp=sharing

-tintti

*** TIIVISTELMÄN TIIVISTELMÄ ***

Jos et jaksa lukea koko viestiä, niin muista edes nämä asiat:

– Kliffan ilmoittautuminen päättyy 5.3. Ilmoittaudu än-yy-tee NYT! http://kliffa2018.fi/ilmoittautuminen
– Lähde juhannusvaellukselle UKK:hon https://kuksa.partio.fi/Kotisivut/login.aspx?Id=19610
– Tule huoltamaan itseäsi johtajiston leffamaratoniin 21.4. https://www.facebook.com/events/970683699747086/
– Jos jokin painaa vielä mieltäsi Susiveikoissa, laita siitä viestiä Tupsulle 5.3. mennessä (tuija.koti@gmail.com)

*** TULEVAT TAPAHTUMAT ***
– Johtajiston leffamaraton 21.4.
– PJ-juhlaillallinen 27.4.
– Törmä 28.4.
– SuperSupe 29.4.
– Lippukuntaretki 18.-20.5
– Kevätjuhla 20.5
– Kuutamokeikka 2018 (piirin yösarjat) 5.-6.5.
– Erämaavaellus UKK:ssa 15.-24.6
– Piirileiri Kliffa 23.–31.7.
– Väre-vaeltajatapahtuma 31.8.-2.9.2.

*** KLIFFA 2018 ***
Ilmoittautuminen päättyy ihan just eli nyt tulevana maanantaina 5.3. eli nyt on loppukirin aika! Ilmoittaudu osoitteessa http://kliffa2018.fi/ilmoittautuminen ja muista vielä laittaa viime hetken mainostus omalle ryhmälle. Kliffasta lähti myös sähköposti kaikille jäsenille ja vanhemmille.

Kliffalla on kaikille ikäkausille (aikuisia unohtamatta) ihan omaa kivaa. Oman ohjelman lisäksi samoajat osallistuvat leirin tekemiseen 50% pestillä, vaeltajat ja aikuiset 100% pestillä. Jos sinulla ei ole pestiä ennen leiriä, pääset tekemään pestejä yhdessä sun kavereiden kanssa, sillä leirillä toimitaan itse muodostetuissa pestivartioissa. Pestivartiot tekevät esimerkiksi kaksi päivää ohjelmaa, toiset kaksi huoltoa, seuraavat muonitusta jne…eli pääset näkemään todella monipuolisesti mitä ympäri leiriä tapahtuu! Pääset myös itse vaikuttamaan pestivartiosi tekemisiin. Täältä voit lukea lisää: http://www.kliffa2018.fi/leirilaiselle/

*** ERÄMAAVAELLUS UKK:N KANSALLISPUISTOSSA ***
Nyt on erinomainen tilaisuus lähteä suorittamaan se puuttuva erikoisjänkäsuteen vaadittava vaellus. Vaelluksen johtajina toimivat Tintti ja Jenni (Käppäräpartio ry) ja mukaan mahtuu 4-10 Susiveikkoa. Vaellus on Tintin eräopaskurssin viimeinen osa, jossa tehtävänä on järjestää vaellus samoajille ja sitä vanhemmille. Vaellus toteutetaan yhtenä vartiona. Vaellusvartion mukana kulkee valvoja, joka arvioi vaelluksen johtajien toimintaa. Samaan aikaan maastossa on noin seitsemän muuta vartiota, mutta reitit risteävät näillä näkymin ainoastaan lähdössä ja maalissa. Vaelluksen reitti räätälöidään osallistujien kokemuksen mukaan.

Kohti UKK:n kansallispuistoa lähdetään perjantaina 15.6. Yövymme ensimmäisen yön sisätiloissa muiden vaellusvartioiden kanssa. Maastoon lähdemme 16.6. aamupäivästä. Palaamme maastosta lauantaina 23.6. ja palaamme hyvin syöneinä, saunoneina ja nukkuneina sunnuntaina 25.6. illalla. Kuljetus tarkentuu myöhemmin kevään aikana.

Vaelluksen hinta tarkentuu kevään aikana, mutta tällä hetkellä hinta-arvio on 150-180€+matkat.

Ilmoittautuminen päättyy 31.3. ja se on sitova ilmoittautumisajan päätyttyä tai ilmoittautumisajan jälkeen myöhemmin ilmoitettuna ajankohtana mikäli vaelluksen hinta ei ole tarkentunut siihen mennessä.

Kevään aikana pidetään muutama suunnittelutapaaminen. Harjoitusvaellus järjestetään Etelä-Suomessa 11.-13.5.

Ilmoittaudu osoitteessa https://kuksa.partio.fi/Kotisivut/login.aspx?Id=19610

*** JOHTAJISTON LEFFAMRATON 21.4. ***

12 tuntia yön yli leffoja ja parasta seuraa – privaatti leffateatteri vain suve-johtajien käytössä!
Tapahtuma on tarkoitettu kaikille suve-johtajille (samoajat, vaeltajat ja aikuiset) ja mukaan mahtuu vain 20 ensimmäisenä ilmoittautunutta.

ILMOITTAUDU: https://kuksa.partio.fi/Kotisivut/tilaisuus_ilmoittaudu.aspx?Id=19504

Tapahtuma alkaa klo 18 ja päättyy viimeistään klo 6 aamulla. Voit myös olla paikalla vain osan ajasta. Leffamaratoni on ilmainen jäsenmaksunsa maksaneille johtajille, mutta leffaeväät ostetaan itse esim. lähellä sijaitsevasta Otaniemen Alepasta (avoinna klo 6-24) tai snägäriltä (avoinna klo 18-03).

Osoite: Otakaari 20 A, 02150 Espoo. Sovitaan kyydeistä lähempänä huhtikuuta.
FB-tapahtuma: https://www.facebook.com/events/970683699747086/

*** VARASTO ***

Varastolle tulee lukittava väliseinä, joka ei estä vessaan pääsyä. Tulevaisuudessa varastolta voi noutaa ja palauttaa kalustoa erikseen sovittavina päivystysaikoina. Molemmille koloille tulee kokouksien kannalta tarpeellista välineistöä yleisesti saataville (esimerkiksi harjoitus-EA ja narua). Näistä käytännöistä tulee lisää tietoa sitten kun se on ajankohtaista.

*** CASE SUSIVEIKOT ***

Hei Susiveikko-samoajat, -vaeltajat & -aikuiset ja kannatusyhdistyksen hallitus!

Viime vuosina on ollut kiivastakin keskustelua Susiveikkojen keskuudessa. Näitä erimielisyyksiä on ratkottu niin vuosikokousten yhteydessä kuin erillisissä keskustelutilaisuuksissakin.

Edelleen on kuitenkin sellainen tunne, että joidenkin hampaankoloissa on vielä jotain, joka vaikuttaa toimintaan ja tunnelmaan Susiveikoissa. Haluamme, että tämä vääntö loppuu täysin ja voidaan puhtaalta pöydältä jatkaa ja kehittää Susiveikkojen toimintaa. Nyt ei ole tarkoitus aiheuttaa uutta kuohuntaa, vaan selvittää vanhoja erimielisyyksiä. Nyt on siis viimeinen hetki selvittää nämä kaiherrukset – liian monta vuotta on mennyt samojen vääntöjen äärellä. Tämän kevään jälkeen näihin ei enää palata. PISTE.

Selvityshenkilöiksi ovat lupautuneet Maria Toivola ja Tuija Tupsu Laine. Maria on tällä hetkellä lippukunnan hallituksessa ja on monella tapaa mukana lippukunnan toiminnassa. Tuija on toiminut Susiveikkojen kannatusyhdistyksessä aktiivisesti 10 vuotta ja tuntee Susiveikkojen toimintaa jo 1990-luvulta alkaen.

Jos joku sinua mietityttää, ärsyttää, häiritsee tms. Susiveikkojen toiminnassa, kirjoita siitä 5.3. mennessä. Kuvaile mahdollisimman yksityiskohtaisesti pulmakohdat, älä yleistä. Jos pulma mielestäsi liittyy ihmisiin, nimeä heidät. Voit toki itsekin miettiä ratkaisuehdotuksia mainitsemiisi asioihin.

Lähetä kirjeesi joko tuija.koti@gmail.com tai Tuija Laine, Raitamaantie 7, 00420 Helsinki. Liitä kirjeeseen myös yhteystietosi (puhelinnumero ja s-postiosoite), niin voimme olla sinuun yhteydessä tarvittaessa.