Tiivistelmä – N 15.4.

Moi,

Tässä viime sunnuntain ännän tiivistelmä. Jakokelpoista pöytäkirjaa ei vielä ole, mutta laitetaan se ASAP Johtajiston Driveen. Hallituksella on muuten nyt nakkilista, josta pääsette kurkkimaan mitä kaikkea on käynnissä. Sen käyttöä vasta opetellaan, joten sisältö päivittyy pikku hiljaa. Olkaa kärsivällisiä 😉 Nakkilista löytyy täältä: https://docs.google.com/spreadsheets/d/1mYG6vPV2YLimaCaVk9UcbSkYW5dWrOIGPOTPiDkMMW4/edit?usp=sharing

Keväisin terkuin,

Tintti
Tiedottaja, LPKJA

PS. Seuraava kokous 27.5. klo 17 (kevätkokous)

*** LUE EDES NÄMÄ ***

– Flaksi 25.-27.5: Lippukunta maksaa normaalin osallistumismaksun (35€) samoajien virallisile Kliffa-etkoille. Ilmoittaudu 1.5. mennessä. Lisätiedot: https://www.paakaupunkiseudunpartiolaiset.fi/tapahtumat/flaksi-18/

– Hae Susiveikkojen 40-vuotisjuhlavuoden tapahtumien johtajapesteihin 13.5. mennessä: https://goo.gl/forms/hm4ToRmxqOHwpujG2

– Lippukuntaretkelle on paljon erilaisia pieniä ja suuria tehtäviä auki aina ohjelman suunnittelusta kevätjuhlan johtamiseen. Jos lippukuntaretken suunnittelu kiinnostaa, ole yhteydessä Oonaan tai Ässään. Lippukuntaretki pidetään 18.-20.5. ja siitä on lähetetty retkikirje jäsenistölle ja huoltajille. Retkilappu löytyy myös täältä: https://drive.google.com/file/d/0B5XSBXE8U5DqUVNFLVJIclM4ZXlEeEUzSDNlZTloM3lBeU84/view?usp=sharing

– Vartsakolon talkoot on 7.5. Kaikista siellä kokoustavista ryhmistä edustus paikalle!

– Kevätkokous pidetään 27.5. klo 17 alkaen. Asetu ehdolle hallitukseen ja lippukunnanjohtajaksi! Toivomme kiinnostuneita ilmoittautumaan etukäteen Eerikalle (eerika.simoinen@susiveikot.net) Jätskibuffa tiedossa!

– Juhannusviikon erämaavaellukselle pääsee vielä, jos toimit nopeasti (25.4. mennessä). Lue alta lisää!

– Helsingin kaupunki aikoo lakkauttaa nimikkotilajärjestelmän. Tämä tarkoittaa sitä, että vartiokolo siirtyy todennäköisesti vuokra-avustuksen piiriin. Käytännössä muutos vaikuttaa lippukunnan toimintaan siten, että joudumme todennäköisesti itse maksamaan osan vartiokolon vuokrasta ja joudumme neuvottelemaan vuokrasopimuksen uudestaan. Toteutuessaan uudistus astuisi voimaan kesällä 2019. Uudistus on kuitenkin vasta valmisteluasteella ja jätimme muutosta vastustavan kannanoton kaupungille. Koloasiaa meiltä hoitaa taloudenhoitajamme Mikko ja lippukuntaa tiedotetaan sitä mukaan kun jotain tiedotettavaa on.

*** TULEVAT TAPAHTUMAT ***

– PJ-juhlaillallinen 27.4.
– Törmä 28.4.
– SuperSupe 29.4.
– Vartiokolon talkoot 7.5.
– Kuutamokeikka 5.-6.5.
– Lippukuntaretki 18.-20.5
– Kevätjuhla 20.5
– Flaksi 25.-27.5.
– Kevätkokous 27.5.
– Erämaavaellus 16.-23.6
– Piirileiri Kliffa 23.–31.7.

*** KEVÄTKOKOUS JA EHDOLLE HALLITUKSEEN ***

Hallitus päätti kutsua kevätkokouksen koolle 27.5. Kevätkokouksessa valitaan uusi lippukunnanjohtaja, hänen apulainen, hallitus ja toiminnantarkastajat. Lisäksi kokouksessa vahvistetaan toimintasuunnitelma ja talousarvio toimintakaudelle 15.8.2018-14.8.2019. Virallinen kokouskutsu julkaistaan viimeistään kaksi viikkoa ennen kokouspäivää.

Ehdolle hallitukseen voi asettua kaikki 15-vuotiaat lippukunnan jäsenet (=jäsenmaksu maksettu). Lippukunnan jäsenet todetaan hallituksen kokouksessa 27.5. Jäsenmaksu tulee näkyä maksettuna Kuksassa tai jäsenmaksusta tulee toimittaa kuitti kevätkokousta edeltävään hallituksen kokoukseen 27.5. klo 16.30. Ehdolle asettuminen tapahtuu ilmestymällä kevätkokoukseen ja ilmoittamalla halukkuudestasi paikan päällä. Jos et pääse kokoukseen paikalle, ilmoita ehdolle asettumisesta kirjallisesti lippukunnanjohtajalle (Eerika). Toivomme myös jonkinlaista vinkkiä ehdokkuudesta etukäteen, jotta tiedämme, kuinka monta rekrypuhelua tarvitsee soittaa vielä ennen kokousta 😉

Jos olet kiinnostunut hallituksesta, mutta et oikein tiedä, mitä siellä tehdään tai riittääkö aika, niin ole rohkeasti yhteydessä keneen tahansa hallituksen jäsenistä!

PS. Jätskibuffa!

*** HAKUKUULUTUS: Juhlavuoden pestit ***

Susiveikot täyttää ensi vuonna pyöreät 40 vuotta ja siksi juhlavuodelle tarvitaan monenmoisia tekijöitä. Tässä vaiheessa haemme johtajia tapahtumille. Lisäkysymykset tehtävistä voi laittaa Ällälle: henri.leppanen@susiveikot.net. Tehtäviin haetaan täyttämällä tämä lomake 13.5. mennessä:
https://goo.gl/forms/hm4ToRmxqOHwpujG2

Hallitus vahvistaa tapahtumien johtajat juhlavuoden johtajan esityksen pohjalta.
Jos jokin tehtävä jää täyttämättä, se palautetaan hakuun deadlinen jälkeen.

Haettavat pestit:
– Kesäleirinjohtaja
– Erätaitoviikonlopun johtaja
– Erämaavaelluksen johtaja
– Kevätjuhlan johtaja
– Ikäkausipäivän johtaja
– Johtajiston juhlaillallisen johtaja
– Kutsuvierasillallisen johtaja
– Nahkaliljojen johtaja
– KAY:n johtaja
– Puurojuhlan johtaja
– Suunnistuskisojen johtaja

*** Erämaavaellus UKK:ssa ***

Jos vaellus juhannusviikolla kiinnostaa, otamme vielä vastaan viime hetken ilmoittautumisia. Vaellus järjestetään UKK:ssa 16.-23.6. Matkaan lähdemme perjantaina 15.6. ja Helsinkiin palaamme 24.6. Vaelluksen hinta on haarukoitunut 220 euron tuntumaan sisältäen yhteiskuljetukset ja vaellusruoat sekä peseytymismahdollisuuden, päivällisen ja lounaan maalissa. Jos lähes valmiiksi järjestetty vaellus upeissa maisemissa kiinnostaa, ilmoittaudu Kuksaan kahdessa osoitteessa 25.4. mennessä:

– https://kuksa.partio.fi/Kotisivut/login.aspx?Id=19610
– https://kuksa.partio.fi/Kotisivut/login.aspx?Id=20681 (merkitse vartionjohtajiksi Johanna Kauppila ja Jenni Huhtapelto)

Molemmat lomakkeet tulee täyttää, koska ensimmäinen lomake tulee vaelluksenjohtajien eli Tintin ja Jennin käyttöön, jälkimmäinen lomake on Suomen Partiolaisten lomake, jolla ilmoittaudutaan yhteiskuljetukseen ja vaellusvartion jäseneksi. Tämä järjestely johtuu siitä, että vaellus on Tintin ”näyttövaellus” SP:n eräopaskurssille.