Susiveikkojen kämppätalkoot ja halukkaille talkoosauna lauantaina 10.6.2023 klo 10.00 alkaen

Kämpällä on tänä kesänä maalaushommia, polttopuiden tekoa, kämpän puunausta, nuotiopaikkojen ja laavun ympäristön siivousta jne.

Kämpän osoite on Myllymajalammentie 176, Vihti ja tarkempi ajo-ohje löytyy https://susiveikot.net/kamppa.

Maalaushommia varten suojavaatetus ei ole pahitteeksi. Jos osaat käyttää vasaraa, sahaa ja akkutyökaluja ja omistat sellaiset, otathan työkalut mukaasi, sillä työtä riittää. Jos omistat moottorisahan, sitäkin voi tarvita. Kannattaa muistaa, että kämpällä ei ole sähköä. Tervetuloa työhanskoin ja sään mukaisin varustein varustautuneena, jokaiselle löytyy hommaa!

Talkoiden päätteeksi iltapäivällä on mahdollisuus jäädä saunomaan kämpän saunalle. Saunalimut tarjolla, oma uima-asu ja pyyhe mukaan!

Jos olet kiinnostunut kannatusyhdistyksen toiminnasta niin ota yhteyttä ja ilmianna itsesi! Loppuvuotta kohti tahti tihenee eli perinteiset itsenäisyyspäivän myyjäiset ovat suuri kannarin ja lippukunnan yhteinen voimainponnistus ja varainkeruutapahtuma!

Kannatusyhdityksen jäseneksi voi liittyä maksamalla jäsenmaksun 25 e yhdistyksen tilille FI72 1004 3000 2045 27. Jäsenmaksuilla katetaan kämpän kuluja.

Terveisin,
Kannatusyhdistyksen hallitus: Hanna, Eetu, Tintti, Hannes, Pasi ja Sane