Susiveikot luopuvat retkimaksuista – jäsenmaksu nousee

Susiveikot ovat siirtyneet syksystä alkaen kausimaksumalliin, mikä tarkoittaa sitä, että emme enää jatkossa kerää retkimaksuja tavallisista viikonloppuretkistä tai muista lyhyistä tapahtumista. Korvaamme retkimaksujen keräämisen sillä, että vuosittaista partion jäsenmaksua maksetaan hieman enemmän. Marraskuussa saapuva jäsenmaksulasku tulee olemaan 119€ perheen 1. jäseneltä & 17v täyttäneiltä ja 101€ perheen muilta jäseniltä (sisaralennus).

Jäsenmaksu sisältää tapahtumien lisäksi kokoukset, partiohuivin, -merkkejä, -kirjallisuutta sekä partiopiirin ja Suomen Partiolaisten jäsenmaksut. Maksu kattaa siis kaikki muut normaalit partiotapahtumat paitsi partioleirit ja -vaellukset. Leireillä tarkoitetaan vähintään 3 yön eli pidempiä kuin viikonlopun tapahtumia, kuten kesäleirejä. Myös perumattomista tai myöhässä perutuista ilmoittautumisista laskutamme 15€ tai tapahtuman omakustannehinnan. Jäsenmaksun maksaminen tai siitä vapautuksen saaminen on edellytys toimintaamme osallistumiselle.

Jäsenmaksusta on mahdollista saada vapautus taloudellisin tai sosiaalisin perustein. Vapautus haetaan partiopiiriltä: jäsenmaksulaskusta löytyy tarkemmat ohjeet. Myös Helsingin kaupungin aikuissosiaalityö voi myöntää täydentävää toimeentulotukea, joka on tarkoitettu jo toimeentulotuen piirissä oleville perheille. Harrastusmaksut kuuluvat yleensä täydentävän tuen piiriin, joten toivomme, että tätä mahdollisuutta hyödynnetään ennen vapautusta.

Kausimaksusta on lisätietoja nettisivuillamme kohdassa Talous ja taloudenhoitajamme antaa mielellään lisätietoja. Mukavaa alkavaa partiosyksyä!

Lisätietoja:
Mikko Mulari, taloudenhoitaja
etunimi.sukunimi@susiveikot.net